skip to Main Content

Nieuw boek 'Wie is dat toch met die telescoop?'. Wellicht dat u er iets over gehoord of gelezen hebt. Is dat niet het geval, dan kunt u informatie vinden op de website www.wieisdattoch.nl.

Momenteel verzorg Rob van Hattem lezingen over het boek en de filosofie en psychologie van het vogels kijken, meest voor IVN-afdelingen, KNNV-afdelingen en Vogelwerkgroepen. Er is veel belangstelling voor de lezing (in de periode van medio 2012 tot eind 2013 30 'optredens'). Helaas is hij niet in de gelegenheid – gezien zijn andere werkzaamheden – om de lezing te vaak en te ver van huis te verzorgen.

Na afloop van de lezing kunnen bezoekers het boek tegen gereduceerd tarief aanschaffen. Na elke lezing is er veel belangstelling, met name van vogelaars, en verkoopt hij gemiddeld zo'n 5 tot 10 boeken.

Wellicht dat een dergelijk aanbod ook voor leden van de Vogelwacht Kollum interessant kan zijn, zeker met de feestdagen voor de deur.

Zoals gezegd kunnen geïnteresseerden in het boek meer informatie vinden op www.wieisdattoch.nl. Ze kunnen het boek met korting bestellen door op de bestelpagina de kortingscode vwg121303 in te vullen.

Rob van Hattem heeft de overtuiging – op basis van de reacties na de lezingen – dat u er veel van uw leden ook een plezier mee zult doen door het boek onder de aandacht te brengen.

Back To Top